Coaching

Coaching

Door middel van intuïtie, verschillende methodes en technieken op gebied van energie/ frequentie, de Schumann resonantie en NLP, kan jij als cliënt weer bewust worden van lichaam en geest. Met de bijna onvermijdelijke patronen die er over de jaren door verschillende gebeurtenissen (trauma`s) in zijn geslopen. Door hier doorheen te gaan en in te gaan voelen zal je beseffen dat deze patronen niet (meer) voor je dienen. Je mag er nu afstand van nemen. Om vervolgens de nieuwe gewenste patronen en technieken te integreren. Hierdoor zal je gehele frequentie verhogen en ook het zelfherstellende vermogen (opnieuw) geactiveerd worden. Door toewijding in het integratie proces zal deze frequentieverhoging snel eigen worden. Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van energetische technieken en methodes, waarbij intuïtie een leidende rol speelt. Hierbij kun je denken aan consult gesprekken, coaching en energie sessies zoals het verbinden met de Schumann resonantie (hartslag van de aarde) het verkrijgen van inzichten door gebruik van visualisaties of speelse, praktische en symbolische oefeningen om je meer bewust te worden van je eigen kracht en energie.

Het is belangrijk dat de coaching past bij wie jij bent en bij wat jij op dat moment nodig hebt, dus zullen we -indien nodig elke sessie opnieuw- samen kijken naar wat het beste is voor jou. Essentieel is dat je de dingen op je eigen manier doet, in je eigen tempo en dat je je eigen grenzen respecteert. In sommige situaties zal één sessie voldoende zijn, bijvoorbeeld voor als je alleen een energiebehandeling wenst of inzicht wilt in een specifieke situatie. In de meeste gevallen zal er echter sprake zijn van een aantal sessies, verspreid over een kortere of langere periode, afhankelijk van je behoefte en je proces.

Voor wie

Voor iedereen die zich herkent in een of meer van de volgende punten:

  • Als je lichamelijke en/of emotionele klachten hebt die voortkomen uit bijvoorbeeld stress en je omgang met jezelf, zoals sombere of depressieve gevoelens, angststoornissen, vermoeidheidsklachten ten gevolge van emotionele stress.
 
  • Als je kampt met een structurele verstoring, zoals gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten of niet kunnen uiten wat je voelt en wilt, moeite met intimiteit, weinig contact voelen met eigen (diepere) gevoelens, moeite met ruimte innemen en grenzen aangeven, teveel in je hoofd zitten, faalangst, nare ervaringen uit het verleden die langdurig een negatief stempel op je leven drukken.
 
  • Als je last hebt van een incidentele verstoring, zoals een burn-out, baanverlies of een scheiding.
 
  • Als je het gevoel hebt tijdelijk of juist langer in onbalans te zijn op energetisch of emotioneel gebied en daaruit voortvloeiende klachten hebt.
 
  • Als je bepaalde blokkades in jezelf ervaart en weer ruimte en doorstroming wenst.
 
  • Als je jezelf beter wilt leren kennen en meer vanuit jezelf wil gaan leven. Helemaal als vragen zoals ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik nu eigenlijk?’ een rol spelen.
  • Als je op zoek bent naar de zin van het leven en van jezelf. Als je behoefte hebt aan bewustwording, zelfontplooiing en zelfontwikkeling.
 
  • Als je behoefte hebt aan het (verder) ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie.
 
  • Als je hooggevoelig bent (HSP). Dat betekent dat je erg gevoelig/sensitief bent, bijvoorbeeld voor prikkels en emoties van anderen, veel oppikt uit de omgeving en moeite kan hebben met je staande houden te midden van de rationele, prestatiegerichte en soms overprikkelende maatschappij. Ik kan je daarbij begeleiden en handvatten geven om met dergelijke gevoeligheid om te gaan.

Voor degenen die intensief met zichzelf aan de slag willen en die echt gedreven is om verandering door te voeren in hun leven, wordt een online coaching traject aangeraden!

Wandelcoaching

Voor de mensen die de behoefte voelen om zich lekker in de natuur te bevinden,  te wandelen, aarden en verbinden met zichzelf, is er ook de mogelijkheid tot een wandel coaching. In de mooie natuur van Beijum en omgeving is er alle mogelijkheid om een lekker stuk te wandelen. Tijdens de wandeling verbinden we ons met de natuur om ons heen en met de heerlijke Groningse aarde.
Door ons te aarden en te verbinden zetten we onze zintuigen nog makkelijker open en kunnen we nog beter bij ons gevoel komen. We laten het speelse kind in ons weer naar buiten komen en door vrij te mogen en kunnen bewegen en doen wat je intuïtie je aangeeft, connecten we weer met onze echte vrije en blije ik. We laden ons weer op tussen de aarde en de zon, zodat we onze plaats weer gemakkelijker innemen in het hier en nu en in ons leven.

Energetisch coachen

Energetisch coachen is een term voor elke vorm van behandelen die werkt op de energiehuishouding van ons fysieke lichaam en van ons psychisch functioneren. Kenmerkend is de holistische benadering, die verder kijkt dan alleen fysieke klachten. De energetisch coach begeleidt door middel van technieken en gesprek bij het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en authentieke kracht. Je raakt weer geïnspireerd en manifesteert makkelijker je doelen, door je intenties te zetten en verankeren en mede daardoor je frequentie te blijven verhogen.

Met het in balans brengen van deze elementen, worden knelpunten opgeheven en nieuwe energie opgedaan. Het uitgangspunt van energetisch coachen is het zelf helende vermogen van het lichaam. Om dit te activeren, gebruikt de coach een combinatie van oude (Oosterse) wijsheden en moderne (Westerse) meettechnieken en de trilling van de aarde (de Schumann resonantie). De gesprekken vormen een belangrijk element bij de sessies.

Ervaringen

Debbie heeft mij gesteund in een uitdagende en roerige tijd. Ze heeft mij geholpen in bewustwordingsprocessen, en praktische handvatten aangereikt waar ik enthousiast gebruik van heb gemaakt, die me geholpen hebben met inzichten en verdiepingen.  Ze heeft me geholpen te beseffen om energie vooral in mijzelf te steken. Het was een waar genoegen om 5 weken haar elke week te ontmoeten, iets om naar uit te kijken. Het voelde vertrouwd. Daarom raad ik iedereen aan een traject bij haar te volgen als je behoefte hebt aan meer rust en helderheid in je leven, maar eigenlijk schieten woorden tekort. Thanks for being you Debbie! 
One love indeed 🥰🩵

Bibi

Dankbaar ben ik, dat je op mijn pad bent gekomen, 
lieve Debbie, je warme lach en liefdevolle hartsverbinding heeft me veel gebracht. nl: 
Werkelijk te mogen zijn wie ik ben, je wist heel subtiel, ongemerkt, mijn pijnpunten aan te raken, zodat ik ze achter me kon laten. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats, zodat ik de Schumann resonantie nog beter kon beleven en integreren. 
En verder ga verspreiden... 
Universe is Magic en Love is the Key,
 Ik kijk er dan ook naar uit om je “in 't echie “ te ontmoeten, alhoewel de zoomverbinding geen belemmering was. 
Lieve Harte- groet
 🩵🩵Aagje 


Aagje Boersen

Ben met Debbie in gesprek gekomen via Schumann Instituut, en ben haar zeer dankbaar voor de begeleiding die ik van haar heb gekregen. Een hartelijk lief , warm en puur mens 😁 De gesprekken waren liefdevol maar voelde als of ik haar al jaren ken. Zaten en zitten op dezelfde frequentie. Als er iemand is die je verder kan begeleiden dan raad ik mensen aan om zeker haar  te benaderen. 

Debbie nogmaals bedankt voor je en hopelijk tot snel voor een echte knuffel 🩵👍 gr Marcella

Marcella

🩵 Laat ik hiermee beginnen want daar zit je in mijn hart voor altijd. In de korte (aardse) tijd dat we elkaar hebben gezien....WAUW... Uit het diepst van mijn Ziel DANK JE WEL. Je heerlijke open blik, je glimlach, je stem, alles wat je mee brengt is voor mij een groot cadeau. Ik zal het gevoel koesteren. En tot het moment dat we elkaar ECHT knuffelen kunnen even zo via hier. 
Vol enthousiasme en positieve energie heb je mij "bij de hand genomen". Laten zien EN voelen waar mijn uitdaging ligt... Lief zijn voor mezelf, trots zijn op wie en wat ik BEN.. EN LEVEN NU !!!
Dank je wel lieve mooie Debbie 🩵 JE BENT EEN TOPPER

Jolanda

Debbie Teuben is voor mij een uiterst waardevol persoon.
We hebben verschillende liefdevolle en energetische banden met elkaar gehad en hebben dat nog steeds.
Toen ik Debbie leerde kennen zat er veel wijsheid en liefde in haar ziel. Nu des te meer en heeft ze haar kennis en visie gecombineerd en er een bedrijf van gemaakt.
Als ik door de bomen de vogels niet meer hoor fluiten is Debbie vaak degene die mij door het bos begeleid.
Ik ben je hier erg dankbaar voor!
Je weet wat je doet en doet dit met compassie en respect.
Een luisterend oor en vele wegen naar Rome.
U got this Topper! 🩵

Niels Donker

Debbie is een prachtig mens, ze doet de coaching op een hele fijne open manier waarin ze je uitdaagt en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Mede dankzij Debbie heb ik oude patronen kunnen doorbreken en ben ik in mijn kracht gaan staan! Debbie heeft het talent je aan te sporen tot zelfreflectie op een respectvolle manier. Verder gebruikt ze humor in haar coaching, waardoor ook moeilijkere onderwerpen makkelijker bespreekbaar worden gemaakt. De huiswerkopdrachten zijn heel bruikbaar en zorgen dat je in de tijd tussen de gesprekken ook aan jezelf blijft werken. 🩵🩵🩵

Aryanne

ik ben met de Schumann resonantie begonnen om in mijn kracht te komen, en te leren om het niet meer weg te geven. Ik ben met coaching begonnen omdat ik een stok achter de deur wil hebben. Ik vind de gesprekken met Debbie heel fijn, ze weet precies de goede dingen te zeggen en ze weet je te raken waardoor je gaat na denken. Ik heb nog een gesprek maar ik heb er heel veel aan gehad. kan het iedereen aanraden. Debbie is een hele leuke open vrouw 🥰. dank je wel Debbie 
groetjes Yvonne

Yvonne

Wat een fijne ervaring om eindelijk met een coach te praten die me gelijk wist te raken. We zijn nu een paar weken verder en Debbie heeft me al zo geholpen. Ze is een coach die je weet te raken, je leert de confrontatie aan te gaan met jezelf en laat je opnieuw in je kracht staan. Ik ben je super dankbaar en zou je aan iedereen aanraden. Jij bent gemaakt om mensen te helpen. 🩵

Susanne

Lieve Debbie, ik voelde vanaf het eerste moment een klik met jou. Je was mijn coach toen ik de Schumann resonantie eigen probeerde te maken. Dat deed je op een directe en liefdevolle manier. 

Omdat ik ook direct ben, was het heel belangrijk voor mij om te kunnen delen wat op dat moment van toepassing was. En dat kan bij jou, zonder oordeel. 

Met humor, want lachen is gezond en dat hebben we ook heerlijk gedaan. 

Dankjewel Debbie, ik ben dankbaar dat je mijn coach was en dat je mij ‘huiswerk’ gaf met hele praktische en toepasbare tips. Zet ‘m op en geniet ervan! Liefs 🩵

Anita

Mijn naam is Mulu Glas.
Ik ben Rapper en heb samen gewerkt met Debbie zij is mijn manager geweest. 

Ik heb dit als zeer fijn ervaren, goeie ondersteuning gehad bij het boeken van festivals het ontwikkelen van mijn projecten.
En het krijgen van persoonlijk inzicht wat wil je wel wat wil je niet.
Wat is mogelijk realistisch en haalbaar. 

Zoals Debbie altijd goeie adviezen heeft gehad tijdens dit proces.
Wil ik ook graag een quote delen van haar als een goeie vriendin van mij die ik altijd mee draag en die gaat als volgt :

''Wanneer ik liefde voel. bijvoorbeeld voor mezelf, voor jou en anderen, of gewoon iets waar ik van houdt  Dan voel ik een hele fijne energie en trilling. Het voelt warm en vertrouwd. En ook erg dankbaar. Het Komt voort uit de oorsprong van al het leven in het hele universum. Liefde is de hoogste energie en de bron van alle energie. Kortom de oorsprong van alles of te wel de taal van het licht.''Mulu Glas

Wat een heerlijke, helende ervaring. In het begin wat steekjes in mijn lichaam en gelijk een diepe ontspanning en een groot Blij gevoel, wat ik nu, 4 dagen later, nog steeds voel. De helpende woorden van Debbie ervoor en erna deden mij erg goed. Hartelijk dank en ondanks lange reis, kom ik zeker terug.

Jorine Janssen

Wat een heerlijke energetische douche heb ik gisteren gehad in een tijdloos moment. Wat een ruimte heb ik gekregen in mezelf en om mij heen. Oude bekenden tegengekomen in mijn reis en toen ik een bal op mijn zonnevlecht legde zag ik heel mooi geel licht. Bedankt voor deze fijne ervaring en begeleiding Debbie!

Annet

Een mooie reis die me heeft meegezogen naar een andere dimensie. Tijd was er niet. Tintelingen in mijn hand en bovenbenen. Een bijzondere ervaring bij mijn 3e oog Het voelde als een warm bad....veilig ...en cozy En dan weer terug naar de werkelijkheid en aarden. Een moment van omschakelen. Lieve groet Ivonne

Ivonne

Hoi wat een mooie ervaring ik had al rust in mij zelf maar nu is dat nog meer heerlijk Lieve Groetjes Pia

Pia Groeneveld

10-11-2021 lieve Debbie, wat een heerlijke ontspannen ruimte. En wat een prachtige ervaring heb ik gehad in de stargate. Vanaf begin dat ik de kristallen ballen in mijn hand kreeg, voelde ik de hartslag tussen mijn schouders enorm vibreren. Na paar diepe ademhalingsoefeningen kreeg ik een enorme glimlach rond mijn mond mijn hogere zelf zei; alles is goed ...de rust die ik voelde was zo fijn. Heb verschillende trillingen gevoeld alsof daar iets geheeld moest worden. Mijn derde oog kloppend en prachtige zachte kleuren waargenomen. Al met al een unieke ervaring, die mij in mijn kracht zet in het hier en nu. ❤️

Ria

Lieve Debbie, Wij vonden het heel bijzonder om kennis met je gemaakt te hebben. Gisteren heb ik voor de eerste keer op de Stargate gelegen. Heb heel veel blokkades los gelaten door een kwartier flink te boeren. Mijn rechter hand heeft getrild , Het hele gebeuren voelde erg lekker en rustig. Vannacht sinds maanden van 11 tot 7 uur aan een stuk doorgeslapen zonder er 4 keer uit te moeten om naar de wc te gaan, dat was HEERLIJK. vanmorgen toch nog een poosje liggen boeren. Al met al klasse!!!! Dankjewel. We komen zeker nog een keertje terug hoewel het ruim 200 km van huis is. Lieve groetjes Henny en Anny ❤️

Henny & Anny

Ik heb genoten van deze reis! Wat een warm bad! Een heerlijke ervaring rijker!

Tineke & Henk

Wat een fijne ervaring de energie voelde ik lekker stromen mn 3 eye pineal en voelde tinteling bij de schouders en rug een klein traantje weggeponkt en voelde lichtjes een slappe lach en big smile op mn gezicht 😀👍 Dankjewel Ik zou het iedereen aanbevelen 💚🙏🏽💜

Anita

Een bijzondere reis ondergaan in de Stargate. Hierbinnen tijdloosheid en oplossen in energie ervaren. Helpende liefdevolle zachte energie die er ook was. Heerlijk, vrij… Heel fijne ervaring en dit gun ik een ieder… geef jezelf dit mooie geschenk, Je bent het waard ❤️! Lieve groet Bea

Bea

Mijn intentie was loslaten, uit mijn hoofd gaan. Nadat ik in de StarGate ging liggen, werd mijn hoofd leeg. Al snel voelde ik een tinteling bij mijn derde oog. Niet direct op mijn derde oog, maar er rond. Het voelde aan als een symbool, dat erg sterk en positief was. Bij de evaluatie, bleek dit het symbool voor de pijnappelklier te zijn. Debbie liet het mij zien. Zoiets heb ik bij mij weten nog niet eerder ervaren. Na mijn ervaring met dit symbool, voelde ik weer een andere chakra worden geopend. Dit was een fantastische reis en zal zeker niet de enige zijn. Debbie is een heel betrokken en liefdevolle vrouw en een reis

Anoniem

Twee weken geleden voor het eerst in de Stargate gelegen. Ik ervaarde veel licht en warmte die begon bij mijn benen en verder omhoog steeg. Veel golvende energie door mijn lichaam en op bepaalde plaatsen een trekkende pijn. Ik was zo ontspannen dat ik niets kon bewegen zelfs de kristallen in mijn handen niet. De dagen ernaar voelde ik me heel licht. Mijn dochter, die er ook in heeft gelegen, zei op de terugweg naar huis, “Dit wil ik vaker meemaken, dit heb ik nodig”. Debbie heb ik ervaren als een warme betrokken vrouw! ❤️

Ronnie

Pas geleden in de Stargate gelegen. Een hele bijzondere ervaring! Het gaf het gevoel dat ik normaal heb tijdens een meditatie maar dan heel veel sterker. Alsof je onder een soort stroom komt te staan die in de loop van het uur steeds sterker wordt. De muziek helpt om in een soort golven van de zee mee te gaan in de vibraties. Het is voor mij nu duidelijk dat we een energetisch wezen zijn en hoe dat kan voelen. Heerlijk!

Wilma

Vanmorgen heb ik een uur in de Astrum Stargate gelegen. De tijd vloog om. Je hoeft niks te doen, alleen een intentie te zetten zegt Debbie. Klinkt goed maar voor mij niet zo makkelijk. Ik voelde heel goed dat ik sterk gegrond werd. Ook voelde ik duidelijk waar ik spanning vast hield. Mijn voorhoofdchakra kon ik super goed voelen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Op dit moment voel ik me vredig en licht en verbonden vooral met mezelf. 😊Liefs Annet

Annet

Ik had de eer als eerste de Stargate te ervaren in de nieuwe mooie praktijk van Debbie. Het is een fijne ruimte met grote kristallen in de vorm van een ster en in het midden een massagetafel. Ik heb er een half uur in gelegen en voelde de energie vrijwel meteen stromen, alles begon te tintelen, een heel fijn gevoel en heel rustgevend. Maar wat ik ook merkte dat ik mezelf tegen hou om in de laatste stukje van totale overgave en ontspanning te komen. En dat is dan weer een eye opener om aan dat laatste stukje te werken samen met Debbie. Ik heb me de verdere dag heerlijk vrij, blij en vol liefde gevoeld. Fantastische ervaring, als ze wat dichterbij zou wonen, zou ik het zeker vaker doen. Liefs Monique ❤️

Monique

Elke dag is een nieuwe keuze!
Wees je hiervan bewust!

Door je bewust te zijn van wat je doet en waarom je dit doet kun je al heel veel voordelen behalen. Juiste begeleiding en motivatie kunnen dan van essentieel belang zijn.

Naast coaching bied It`s U ook  consulten & Astrum Stargate sessies aan.

Laat je gegevens achter op het contactformulier als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een consult, coachingstraject of Stargate sessie.

Er zal dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden om samen met jou de gepaste mogelijkheden te bespreken in een intake gesprek.

Contactformulier